søndag 16. januar 2011

Salzburg!


Onsdag 12. januar
På onsdag startet tysk kurset, det var kjempe artig!
Lærerinnen vår er kjempe flink og gjør alt ganske enkelt for oss.. pluss at alt foregår på tysk! :D
Så flinke skal vi bli!! :D

Torsdag 13. januar
På torsdag var vi på skolen ganske sent, i og med at lærerinnen vår har kurs på skolen tidlig på dagen og vi har privatkurs hjemme hos henne.

Fredag 14. januar og lørdag 15. januar
Fredag var en veldig fin dag! Dro på ”skolen” kl ni om morgenen, var ferdig kl 12.
Jeg, Ørjan og Hans Kristian hadde bestemt oss for å stikke en tur til Salzburg så vi lånte bilen til Maria, og kjørte av gårde! Vi var framme sånn i åtte ni tiden på kvelden og etter å ha knotet oss frem til parkeringshuset og parkert Punto’n måtte vi finne et sted å bo på, som vi selvsagt gjorde. Pension Fuchs zum jungen het det, 30 euro per pers for en natt! Veldig greit :) er å anbefale!
Deretter var det ut å kjøpe mat og tusle litt rundt, vi endte tilslutt opp på O’Maleys Irish pub! Masse bra musikk og god pils :)
Dagen derpå gikk vi rundt og tok bilder av huset Mozart ble født i, Dom som er en ufattelig diger kirke! Og masse andre random bygninger.
Vi bestemte oss for å reise tidlig fra Salzburg for å kunne ta bilder på vei hjem, og om jeg er glad for at vi gjorde det!! Herreguuud for en herlig natur! Jeg hadde gåsehud på hele kroppen på vei hjem! Det var virkelig en opplevelse!  Sinnsjuukt! :D
Det blir definitivt flere roadtrips på oss vet jeg!
 











Søndag 16.januar
Dagen i dag har vært daffedag!!  Eller blogge dag.. pugge tysk dag.. :P

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar